ONE HELL OF A BAND – THE OFFICIAL SITE

 

Välkommen till One Hell of a Bands officiella site på nätet. Här hittar du alltid uppdaterad info med dom senaste nyheterna. Dessutom kan du se turnéschemat, lyssna på mp3, kolla videos & bilder samt mycket, mycket mer.

NYHETER

Uppdaterad turnékalender

Nu är turnékalendern uppdaterad. 2014-07-02

 

One Hell of a Band, snart 20 år på scen!

Nu har nedräkningen börjat på allvar. 2014 firar vi 20 år på scen. Debuten gjordes 1994 i Hedemora. Vi planerar för ett spännande 2014 med olika happenings och framför allt en jubileumskväll och konsert i januari.  Inbjudningar kommer till alla som vi jobbat med genom åren. Fram tills dess är det bara att boka som vanligt. Turnéschemat är uppdaterat och fortfarande finns flera lediga datum i höst.

 

Se One Hell of a Band med Linda Bengtzing & Roger Pontare

Den 19 mars spelar One Hell of a Band med Linda Bengtzing & Roger Pontare på Södra Berget i Sundsvall. Konserten är offentlig och biljetter kan köpas på Ticnet eller direkt genom Södra Berget. Vi ses i Sundsvall.

 

På TV med Annelie Rydé

På fredag och lördag den 10 och 11 september kan man se One Hell of a Band på tv tillsammans med Annelie Rydé som precis i dagarna släpper en ny skiva producerad av Dan Sundqvist som varit Annelies producent ända sedan 90-talet. På fredagen är det programmmet “Go´ kväll” i SVT som gästas och på lördagen så kan man se oss Nyhetsmorgon på TV4.